• El passat 15 de setembre va tindre lloc a Las Naves la presentació de resultats i conclusions del projecte DIAL per part del grup de socis: Las Naves, grup SABIEN-Ítaca de la UPV, institut Polibienestar de la Universitat de València i l’empresa de serveis d’ajuda a domicili Iniciativa Social Integral
  • Vos compartim les presentacions que es van donar a conéixer durant l’esdeveniment

El projecte DIAL finalitza el 30 de setembre i divendres passat es va dur a terme la presentació de conclusions per part del consorci i els resultats del qual  han sigut molt favorables en general; especialment quant al sentiment que les persones majors participants han tingut de sentir-se acompanyades i ateses.

Cadascun dels socis va fer la presentació en funció de l’àrea assignada durant el projecte i que vos compartim a continuació:

Benvinguda i introducció al projecte .

El repte de la soledat no desitjada. Rosa Baños (UVEG)

La cocreació com a element clau per a l’acceptació de les innovacions tecnològiques – Lliçons apresesMario Lecumberri (Iniciativa Social Integral)

Quines tecnologies hi ha darrere de DIAL? Què és DIAL? DemostracióAlvaro Fides (UPV)

Què fa DIAL per les persones en situació de soledat no desitjada? DIAL en xifres. Rocío Herrero (UVEG) y Laura Gasser (Iniciativa Social Integral)

 – ¿Què ofereix DIAL a les Administracions públiques? Conclusions del projecte. Elena Rocher (Las Naves) y Vicente Traver (UPV) 

 

També vos compartim el vídeo de l’esdeveniment, que vam retrasmetre en directe i que podeu veure ací.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *